Mediterranee

Aan de Middellandse Zee, genieten families van een traditionele maaltijd aan lange tafels onder de bomen. Mondgeblazen glazen klinken, aardewerken schalen met gegrilde groenten verrijkt met olijfolie, versgebakken brood op olijfhouten planken sieren de tafel. De rijke keuken van granen, groenten, vruchten, zon en de Middellandse Zee. Een tafel met aardewerk, hout en glas: puur natuur.

Volgens eeuwenoude traditie wordt vruchtbare aarde door krachtige mannenhanden gevormd voor tafelgebruik, en door vrouwenhanden zorgvuldig beschilderd. Aardewerk voor verwarmende pastaschotels en creatieve salades op een zwoele zomeravond.
Na een vruchtbaar leven worden de doorleefde olijfbomen respectvol te drogen gelegd, een aandachtig en zorgvuldig ambacht. De tekening van het hout en de  schoonheid van de nerven komen opnieuw tot leven in het olijfhouten tafelwaar.
De symboliek van de zuivere fleur de lys-glazen, geperst in oude handgemaakte mallen, vindt haar vorm in het gloeiende glas dat tijdloos past in elk interieur en in ieder jaargetijde. Licht in de winter, koel in de zomer, vol in de herfst, vrolijk in de lente.

Geniet! Samen met vrienden en familie, deel de goddelijke mediterrane rijkdom.