Mediterranee

Zingende krekels, ruisende zee, weerbarstige olijfbomen, stralende zon en goddelijke wijn, de unieke sfeer van de Mediterranee is niet makkelijk in een woord te omschrijven. Sinds de Romeinse oudheid heeft de wereld veel veranderingen ondergaan. Maar er zijn plekken waar het traditionele ambacht de tand des tijds heeft doorstaan en waar we een glimp kunnen opvangen van hoe het altijd is geweest. Hedendaagse ambachtslieden hebben de vaardigheden en de creativiteit van hun voorouders overgenomen en gebruiken wat de rijke mediterranee te bieden heeft als hoofdbron van inspiratie.

Families genieten van traditionele maaltijd aan lange tafels onder de bomen. Glazen klinken, aardewerken schalen met gegrilde groenten verrijkt met olijfolie, versgebakken brood op olijfhouten planken op tafel. De rijke keuken rond de Middellandse Zee.
Vruchtbare aarde wordt volgens eeuwenoude traditie door krachtige mannenhanden gevormd voor tafelgebruik, en door vrouwenhanden zorgvuldig beschilderd.
Olijfbomen worden na een vruchtbaar leven te drogen gelegd. De tekening van het hout en de schoonheid van de nerven komen opnieuw tot leven in onze olijfhouten producten.
De symboliek van de zuivere fleur de lys-glazen, geperst in oude handgemaakte mallen, vindt haar vorm in het gloeiende glas dat tijdloos past in elk interieur en in ieder jaargetijde.


Enjoy! Samen met vrienden en familie, deel de goddelijke mediterrane rijkdom.